Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz boogie84 #3391 üzenetére

    Ne vedd okoskodásnak:) Van annak esélye, hogy eldobd a pályán, de mekkora annak az esélye, hogy eldobd az utcán (fogalmazzunk úgy, hogy pályán kívül) csak azért, mert nem tudsz jól kanyarodni, fékezni, gyorsítani (mondjuk vészhelyzetben)? Vannak, akik a pályázást arra használják, hogy versenyezzenek, mások pedig arra, hogy fejlődjenek olyan irányba, hogy azt az utcán is lehessen kamatoztatni (megfejelve egy-egy safety és hasonló képzéssel). Szerintem mi itt az utóbbiról beszélünk többnyire.
    Aki meg nem bírja felfogni, hogy az utca nem pálya, az egyszerűen hülye, nincs mit tenni. De ne általánosítsunk, hogy aki pályán jár annak viszket a keze, mert ez egyszerűen nem igaz.

    És a gumi kérdés ezen a szinten hülyeség. Már csak azért sem, mert nem tudsz olyan tempót menni, hogy felmelegítsd és megtartsd egy direkt pályára szánt gumi üzemi hőfokát. Állítólag 1-2 brit pályázós suliban direkt a Bridgestone BT-21 meg BT-23-at használják pályán egy bizonyos szint alatt, ami erősen sport-túra gumi.
    Ha pedig a gumikopást nézzük, akkor az talán tényleg nagyobb, de így max a széle is lekopik, nem csak a közepe:)) Benya meg amúgy is fogy:) Nekem nem fogyaszt többet egy ilyen kis pályán, mint utcán.

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák