Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz V.Stryker #57652 üzenetére

    "Mert mi van 10 fok alatt?"

    Hideg :DDD S ami nincs: tapadás. 10 alatt drasztikusan csökken a legtöbb gumi tapadása.
    Meg amit Xaels is mond: a rezgéstől és a hidegtől észrevétlenül is nagyon elgémberedik a kezed, egyszer csak azt veszed észre, hogy alig érzel valamit, alig tudod mozgatni a kezed, finom mozdulatok meg főleg.
    Ha meg nagyon hidegben akarsz menni, akkor téli kesztyűből lehet, hogy az eggyel nagyobb szám kell, hogy egy cérna-kesztyűt is alá húzva még ne legyen túl szoros (mert akkor még a lassult keringéstől is jobban kihűl a kezed)

    Örülök, hogy jó időtök volt. Mondtuk, hogy szép lesz :) Nekem rég leszervezett program (meg a tempó, meg fényképezés) miatt kiesett, de idén szerintem megyek még 1-2x azon / hasonló útvonalon.

    HSM: a hátsód elülésén sokat segíthetsz azzal, ha mozogsz a motoron, a kanyarokban kiülsz (ami a motor stabilitásán is sokat javít, kevésbé kell dönteni, kisebb ívben vagy nagyobb tempóval fordulhatsz). Az újabb képeskönyv hsz alapján tipikus cövek túramotorosként mentetek.
    Hja, motoron főleg rétegesen kell öltözni. Tegnap éjszaka aláöltöző + póló + vékony polár pulcsi + (páncél) + bőrkabát beöltözve teljesen kellemes volt (legalább a felsőtesti rész, a kezeim, nyakam és lábaim fáztak), pedig 7-8 fok lehetett azon a környéken.

    Polimorf: azért Osztrákiában is láttam már magyarosan felmaródott, darabos, kátyús utakat kis falvakhoz a hegyekben ;]
    Ausztriában tilos vadkempingezni és vastagon büntetnek érte.

    TBoldi: hogy vagy és hogy áll az ügyed?

    Moszkító: kívülről lefényképezésre gondoltam, az megvan gyorsabban is :P
    Milyen volt a kalandmotoros találkozó, elmentél rá?

    [ Szerkesztve ]

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák