Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz HSM #58106 üzenetére

    igen. es ha anyamnak fsza lett volna akkor most en sem lennek itt. :D
    mf nel a tipikus elso elmart fek jelenseg volt.a veszfek. amit mindig is mondogatok. 99,9% a az embereknek igy viselkedik. kiment az eleje es elcsuszott. hogy mi lett volna ha... ebbe nem erdemes belemenni. az en velemenyem az, hogy a borruha az aszfalton kepes volt annyit lassulni, hogy ne legyen baj, akkor gumival aszfalton is kimozoghato.. tehat ha nem csuszott bele, akkor le is fekezhetett volna, illetve el nem eses es fekezes kozben akar ki is kerülhette volna.ABS el. ugyanolyan feltetelezes, akarcsak a te velemenyed, ebbol nem erdemes kiindulni. amit jol fogalmaztal meg, hogy vannak hatranyai biztosan, viszont az eddigi erveleseidben direkt ugy allitottal be eseteket, illetve igazabol az ervrendszered arra volt felepitve, hogy az abs neked nem jo, es te a defenziv vezetesi technikaddal, illetve a veszfekezesre felkeszultsegeddel sokkal jobban tudod venni az akadalyokat, abs nelkul, mint abs el. egyaltalan nem voltal objektiv ez ugyben, es meg abs es motorral sem volt tapasztalatod. valotlan dolgokat allitottal, csakhogy bizonyitsd a velemenyed helyesseget, pl kanyarodni es veszfekezni nem lehet egyszerre, stb.
    ez nagyon antipatikus, kisse arrogans. ezert valtasz ki ilyen reakciokat masokbol sztm. ha csak ennyivel elintezed, hogy jo az abs, de vannak korlatai, es nem minden helyzetben javit a helyzeten, az meg elmegy. csak a szamokat nem tudod, hogy a baleseti statisztikaban ez hogy jelenik meg. tehat van egy elkepzelesed, ami em biztos hogy objektiv, es a helyen van.
    nagyon hasonlo a biztonsagi ov kerdes is. van amikor ol, es van amikor eletet ment. es vannak a hivok, akik nem kotik be magukat, kiindulva egy nagyon kis valoszinusegi szambol.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák