Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz #79335424 #70987 üzenetére

    Kb. ez a legjobb, amit tehettél. :K

    (#70988) StoneBridge: Semmi extra, csak adódott itt egy jó munkalehetőség (és fosok a repüléstől), szval kijöttem motorral. ;) Nem egyhuzamban, mert kb. 1550km volt Dunkirk-ig, ott komp (bő 3 óra pihi) és utána mentem le a maradék 250km-t.
    Reggel 8-kor indultam Pestről, és éjjel 3-ra érkeztem meg a komphoz (addig el se tévedtem, és az út is jó volt, bár egy-két tankolásnál sikerült többet szöszölni a kelleténél), az olyan fél 7-re ért át, és utána már nem volt olyan haladós, mindig eltévedtem, szval későn érkeztem, olyan fél 11 magasságában. :D Sajna lemerítettem véletlen a GPS-t mert bekapcsolva felejtettem az egyik megállónál, de végülis nem volt nagy gáz, megoldottam.

    Az az érdekes, autóval sokkal rosszabb. Legalábbis nekem. Autóban max 10 óra után már küzdök az ébren maradásért. Motoron meg hiába csak másfél órám volt aludni indulás előtt, simán ment, és csak egy KV-t toltam este felé. :) No, meg motoron az élvezet is sokal nagyobb, sokkal jobban kiláttam, volt lehetőségem gyönyörködni a tájban. Bár meglepődtem, de nagyon sok szép tájat lehetett megcsodálni az autópályáról is Németországban és Ausztriában. :K

    A majdnem kopásjelzőért még nem adhat büntit. Ki akartam cserélni indulás előtt, de senkinél nem volt készleten hirtelen, szval buktam. De végülis jobb így, nyertem 1800km-t az új gumijaimon, ennek meg úgyis mindegy. :))

    Viszont új SIDI túracsizmát meg egy frankó Spidi protektoros motoros nadrágot sikerült vegyek indulás előtt, így teljes motoros felszerelésben tettem meg az utat.

    (#70989) HGabor89: Köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák