Aktív témák

  • Dualon

    tag

    válasz e1 #2021 üzenetére

    Igaz, hogy D200-at sokkal jobban ki tudnák szolgálni komolyabb objektívek.

    A többivel kapcsolatban: Kellően másnapos vagyok, hogy ne akarjam fejtegetni a fotózáshoz való viszonyom, pláne, hogy látatlanban-ismeretlenül kattintgató-stílussal, illetve magamutogatással és pénzzel való villantással vádolsz meg. Kicsit utánanézhettél volna az előzményeknek, mielőtt nyilvánvaló badarságokat írsz.

    Egyrészt gondolhatod, kb. mennyire érdekel, hogy mit szólnak körülöttem az emberek a fotósfelszerelésemhez. Nekem nem nő attól az e-penis-em, hogy ilyen vagy olyan cuccom van. Eléggé tisztán leírtam, miért D200-at vettem, aki nem ért a szóból, az így járt.
    Másrészt nem gondolom, hogy egy vagyont szeretnék költeni valamire, amiből nem élni fogok, hanem a hobbim. Ezt is leírtam már, nem is egyszer.
    Harmadrészt nem csupán az igényszintem minősítetted látatlanban tévesen, de a fix obikat is figyelmen kívül hagytad, helyettük csak zoomokat ajánlasz.
    Veled szemben én azonban nem megyek tovább, s nem vonok le messzemenő következtetéseket ebből. Felhívnám azonban a figyelmed rá, hogy milyen objektíveket, milyen kísérőszöveggel ajánlottam itt, a topic-ban.
    Negyedrészt épp ma volt a gépemen egy fix 20-as Sigma, egy fix 150-es Sigma, meg a 85/1.8 Nikkor. Bizonyára értesz hozzá, nem magyaráznám.
    Ötödrészt ahol igazán minőség kell, ott olyan objektívet is használok. Ahol elég a 10x15, ott nem tárolom a kemény éjszakázásokkal összeszedett pénzt feleslegesen felszerelésben. Tudod: nem pixel-peeperkedek.

    Még nem tudtam eldönteni, a személyeskedő célzásaid vajon irigységből, vagy a személyiségedből fakadnak, de egyre bizonyosabb vagyok benne, hogy nem is akarok evvel foglalkozni.
    Köszönöm tanácsaid, az építő részeket feltétlenül megfogadom, a többit pedig itt le is zárhatnánk.

    [Szerkesztve]

    e-Arc.hu

Aktív témák