Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    Én a D600-at vártam, de nem bírtam kivárni. Most már nem is bánom. Sokkal többet reméltem tőle ISO-ban, de ez nem Sony Exmor, hanem Nikon saját szenzor (legalábbis egyik specifikáció szerint, ki tudja, igaz-e). 24MP-n jó lett volna valamivel többet hoznia magas iso zajszint tekintetben (RAW-ban!), mint az 5DMark3, de a 6400 max + 25.600 kiterjesztett karcsú, ha belegondolok, hogy a 36MP-s Sony Exmor is ezt nyújtja, sőt, RAW-ban 5DM3 szinten van ameddig tud vele menni.

    Sztem a D600 egy tipikus "inkább ezt vedd, ne az 5D-ket" modell lett, ügyeltek arra, hogy a D800-at nagyon ne szorongassa, a régieket is vegyék még a népek, ugyanakkor lesz pár Canonos, aki 100x is meggondolja, hogy D600-at vegyen-e (ha még nincs irdatlan obiparkja) vagy kuporgasson még X hónapot egy 5DM3-ra.

    Szóval nem lett tüzijáték, de szerintem nem is ez volt a cél vele :)
    Ez egy elég jó 5D alázó gép ár/érték arányban, látja Nikon, hogy 5D hogy pörgött, 1-2 főleg, hát betömték a lyukat és kész.

    Persze ez csak saját meglátás, lehet, hogy totál félre..
    (Szerk.: mindezek ellenére bitang jó masina sztem, profi esküvőfotósként 2-ik vázként tartanám simán, ha már van egy komolyabb nála a kezemben).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák