Új hozzászólás Aktív témák

  • tresh

    addikt

    válasz biker #16253 üzenetére

    Bocs, de ne vezess. semmit, ha félsz egy autóban 80-al

    Az a baj hogy csak abba "féltem" (mondjuk úgy hogy a biztonsági érzetem szinte nulla volt) és itt
    nem a vezetésről van szó hanem arról hogy rövidebb tengelytáv ,gyengébb futómű,vékonyabb gumik,nagyobb légellenállás..kevesebb biztonsági felszereltség.. ízlések is pofonok ezért írtam hogy akkor inkább egy új swiftet nézzél..

    ok, nem egy passat/laguna, ami a 4,5m hosszával és 205-ös 16-os gumikon tempomattal autópilótaként megy előre egyenesen, de ne szarozzunk le semmit, ha nem tudunk vezetni.

    Nem tudom hol szaroztam le..de akkor legyen így és nem is tudok vezetni...senki nem mondta hogy laguna/passat-hoz kell nézni.. de sejtettem hogy a lényeget nem sikerül majd belőle kihámozni csak azt hogy szerintem szar..pedig nem ezt írtam szimplán megjegyeztem hogy a biztonság megtartása végett nem választanám azt,főleg egy senic után...

    Azt megértem hogy csalódtál a renault-ba de hidd el az nem a márka sara hanem a gazdájáé akitől vetted..

    Mellesleg én csak felhoztam pár érvet hogy miért nem venném a wagyonőrt és miért gondolkodnék inkább már egy új swiftbe ha ebben a kategóriában nézelődnék..

    (#16254) MMA87 : És a 2literes 150 pacis autohoz biztonsagos lesz ez a kasztni :U Csak mert a WagonR-ben feltel,akkor abban is fogsz

    Coupe megane 2.0liter van az egyik srácnak itt meló helyen vezettem nem egyszer full gyári észre se veszed hogy 100-al mész...mellesleg szerelték ezt a típust is 2literes motorral..így nem tudom hol lesz sok vagy kevés hozzá..ahogy írták egy jó futómű alá és vígan fog rohangálni..meg nem gyorsulni akarok vele csak azt akarom hogy legyen tartalék a gépbe ha meg kell indulni :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák