Új hozzászólás Aktív témák

  • giigz

    veterán

    válasz _NCT #25251 üzenetére

    Jelen helyzetben teljesen mindegy mit csinált, mit nem csinált az előző tulaj a kocsival, ha 100% biztos vagyok abban, hogy mikor lett cserélve a vezérlés, akkor fölösleges idő előtt kicserélnem, főleg úgy, hogy az elmúlt félévben 200.000 Ft-ot költöttem az autóra, biztos nem fogom elkezdeni az alkatrészeket (jelen esetben vezérlést) idő előtt cserélni. :)

    Szerk.: Egyébként azt a 10 éves gumit ilyen szempontból nézve teljesen megértem, amikor megvette a kocsit megvette mellé télre ezeket a Kormoran gumikat, és amikor a gumik 8-9 évesek voltak (de még a profiljuk így is 4-6 mm volt), akkor úgy volt vele, hogy nem vesz most új gumikat, ezzel kihúz még 1 vagy 2 telet, és egyébként is, a következő 1-2 évben gyűjti a pénzt, nem költ a kocsira semmit, a gumi még bőven elmegy 1-2 szezont, nincs rajta sérülés, profil bőven megvan, max. öreg egy kicsit, és majd utána úgy is jön az új autó, majd költ arra...

    Legalábbis én ha tudnám hogy 8 éves gumi van a kocsimon, de 1-2 év múlva eladom, biztos nem költenék semmit a kocsira, és szintén nem vennék új gumikat rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák