Új hozzászólás Aktív témák

  • kisgyerek85

    senior tag

    válasz rob210 #47886 üzenetére

    Ezt is olvastad tőlem?

    Amúgy megnyugodtam, mert volt cserélve a vízpumpa. Ami a kiváltó hiba volt az a generátorom. Pedig idén februárban lett elvileg felújítva :U , viszont ez a szerelő azt ajánlotta, hogy vegyünk kompletten egy új generátort, mert ez nagyon össze-vissza van tákolgatva. (36e ft-ért hozatott egyet, de nem tudta belerakni még, mert másfajtát hoztak. Ezért holnap én is rákérkedek az autonet-nél. Cégnél ahol dolgozom van elég nagy kedvezmény ott.)
    Amúgy mióta nálam van a verda mindig is bajom volt, hogy télen csúszott a szíjjam. Sokszor azzal megoldották, hogy cserélték a szíjjat, de erről feljebb írtam is. Szóval annyira nem bánom, ha végre pont kerül ennek is a végére. Azért vicc, hogy 9-10 év alatt 3x lett felújítva a generátorom, bár a legutolsó amiatt lett, mert elötte pár hónappal kapott a gázolajból rendesen. (az adagolómon kellett tömítést cserélni)
    Ez a szerelő alaposan felmérte a kocsit, kicsit szíven is ütött. Nem volt betervezve egy novemberi 90e köcsikölcség után egy hasonló.
    Szervószivattyú csere vagy felújítás (bár ő legszivesebben mindent megvenne és belerakna, ezt 39e-t kapnám meg, de még nem cseréltetem.)
    Toronycsapágyak és lengéscsillapítók, és első féktárcsa+betétek.

Új hozzászólás Aktív témák