Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz HarleyCustom #72897 üzenetére

    Persze. Nem sérülékenyebb, mint a kocsi alatt futó fékcsövek. Inkább a motor álljon le, mert nem jut oda nafta, mint hogy ne álljon meg a kereszteződésben :)

    gixxergabi: Ohh, van még itt ahonnan ez jön. Kezdek becsavarodni az emberi hülyeségtől.
    30-án az M0-án este egy viszonylag új, szerintem Cadilac cikázott előttem, nem egyszer a belső sáv, majd a külső sáv szallagkorlátjának menve, (amúgy tükörrel le is koccolta), vagy az épp mellette elsuhanó autóknak. Gondoltam nem előzöm ki, a fene tudja, hátha infarktusa van egy idős bácsinak, vagy elalvás határon van és el-elbóbiskol, és ha úgy alakul azonnal hívni lehessen a mentőt. Amikor nem jött senki, a lehajtóm előtt, mellé mentem átnéztem, erre egy kis huszonéves f@sz két kézzel nyomkodta a telefonját, messengerezve, közben cigizet, és néha gondolom rántott a kormányon, amikor már nagyon észrevette, hogy elhagyta a sávot. Közben szépen jött felém, ekkor rányomtam a dudára. Még neki állt feljebb, elkezdte nyomni a dudát, majd utána két kézzel a középső ujját mutogatva, rátaposott a gázra, és elhúzott mellettem.
    Sajnos a VÉDÁK a mai napig nem tudják ez ilyeneket kiszűrni, pedig a legendák szerint erre is képes. Pedig egy ilyenért azonnal repülhetne a jogsi.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák