Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz NewHope88 #22414 üzenetére

    Ez szerintem arról szól, hogy Nv elérte azt az RTX kártyákkal, hogy bármilyen ajánlásra nyitott a VGA, nem fog lassulni Dx 12 alatt akkor sem, ha a Microsoft nem fekszik le nekik. EZ eddig is ugyan úgy benne volt a pakliban, hogy kijöhet egy játék ami lassít pascalon, mert nem követi Nvidia ajánlását.
    Meg kijöhet úgy is , hogy hasítani fog rajt, mint az új Tomb raider, ami veri a Vegákat dx 12 alatt is , és gyorsabb Dx12 alatt a Pascal mint dx 11 alatt. Nvidia nem nyer azzal semmit,nekik mindegy,gyakorlati előnye jelenleg az user szempontjából nincs a Dx 12 nek.
    Ha meg nem támogatnák pascalt dx 12 alatt, azzal meg a Turing fele nem fogják egyenlőre lökni a vevőket, max a konkurenciához, mert 1080 helyett vesznek majd Vega kártyát.
    Egyébként még mindig jobban támogatják a régebbi kártyáikat mint a jövőbe látó konkurencia, ami már nem tudom hány Dx 12 GCN generációt tett "nem támogatott" funkcióba.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák