Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz bambano #20196 üzenetére

    Nem igazán értem a gondolatmeneted. Egyrészt a centrálzár nélküli riasztóban nem látom, mi a gond, ugyanaz ellen véd, nem? Ha 'piszkálják' a kocsit, elkezd visítani. Vagy miben más?
    Másrészt, jó, valamivel biztos kényelmetlenebb egy riasztós kocsit piszkálni, de én nem feltétlenül érezném a kocsit sokkal nagyobb biztonságban azért, mert van benne.

    Erre amúgy gondoltam is kitérni, bár ez itt off, szóval nem feltétlenül mennék el erre, hogy hogyan lenne érdemes védeni az autót a különböző károk ellen (lopás, törés, egyéb dolgok, amiket a kötelező nem fedez).

    Motor témához: passzolom, szerintem utánajárok a dízel témának, mint írtam, ezekről még kevesebbet tudok, így az eddigi cikkek alapján azt szűrtem le, hogy a karbantartás macerásabb lehet (meghibásodási lehetőség, szerelés- és alkatrészár tekintetében), de még körbejárom a témát. Mondjuk ez nekem elég ellenérv, ha valóban, mert hozzáértés híján nem igazán szeretném, ha sokat kéne bütykölgetni, költeni nyilván nem szeret az ember, illetve nem feltétlenül számítana az esetleges kisebb fogyasztás, ilyen használat mellett.

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák