Új hozzászólás Aktív témák

  • (#68998) Feenyx

    ha kombit szeretnél akkor leírom a tapasztalataimat.

    Igen nekem az 1.6-116 verzió van ami szerintem teljesen jól teszi a dolgát. Mikor keresgéltem a H astrák között ,tavaly szeptemberében akkor a piacon olyan kifosztással szembesültem, hogy nem hogy 1.8 /140 variáns nem volt, hanem az 1.6-os 116-os is ritka volt mint a fehér holló a fekete erdő közepén.
    Mert én minden áron az 1.8-ast kerestem, és akkor kettő karaván volt, egy Dunakeszi ami legalább azóta 3x is fent volt a netten, és mindig más kilométer óra állással, meg egy fehérvári, amiben a legnagyobb "extrája" az volt hogy volt benne közel 350,000-km.

    Önmagában szépen teljesít, úgy gondolom hogy ez az a motor ami még pont az a minimum ,ami alá már nem szabadna menni. Szoktam írni az átlag fogyasztását és annak körülményeit, ezt vissza tudod keresni a topicon belül. De most így télen a "MaxxMotion " 95--el ,6,7/100 az átlagom.
    A motor csendes, csendesebb mint a Fiatom 1.4--e.
    Azt amit mai napig kicsit nem értek az maga a váltó. Az egyes fokozata az ténylegesen az autó megmozdítására szolgál. És a többi fokozatok közt is igen rövidnek érzek,más autóhoz viszonyítva. Ellenben nagyon precíz, németesen kemény, ahogyan a kuplung is. Nem szeretek vele BP-n araszolni , inkább azt mondanám hogy inkább a fiattal mennék, mert mire az astrával 3-4 ben vagyok, addig ,a fityóval eggyel kevesebb fokozatban van. Ezt azért írom le, mert lehet ez is fontos lehet ,mint szemszög.

    Hosszabb távokon szoktam legtöbbször használni, menet szél zaja nem zavaró. A magyar utak minőségét jól kezeli, és csendesen viselkedik a futóműve. Nekem az állítható hátsó futóműves karavánom van, nagyon masszív az egész, nem imbolyog, szépen veszi a kanyarokat, a fordulási köríve is elfogadható. :)

    Áhmm nem tudom hogy még mire vagy kíváncsi a karavánnal kapcsolatosan, de nyugodtan írd meg, maximum nem tudok rá választ adni :)

    (#68999) diablo1984
    Nem tudom hogy azok milyenek, de sok ilyen színű bézs h astra van. Szerintem nem volt taxi.

    (#69003) ufonauta és kiki1976
    Gratulálok hozzá :)

    (#69007) Petyyyyy
    Astra de szép! :C

    (#69011) bim
    Olyan mint AMD Power- paripája , szuper!

    (#69012) Bodrik
    Nekem is LIdl-van ,de ebből volt egy kisebb ejnye-ejnye hogy miért teszek ilyen az autómra.. :DDD :B

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák