Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz zsolt19900 #79324 üzenetére

    hanem azokra a kint felejtett táblákra stb. stb

    Látom, fejben nagy a baj.. Éjjel 2-kor mész valamerre, ott egy 30-as tábla. Nem lassítasz. Miért? Kint volt, és lassítanod kell, ha ez neked tetszik, ha nem. Nekem se tetszik, miután elhaladtam, és kiderült, hogy a tábla indokolatlan, de hogy előre eldöntsem, hogy márpedig én vagyok a Jani, és azért se lassítok, az vicc....

    Ez a közlekedési bírság tulajdonképp önkéntes, egyben önmagáról is kiállít egy bizit az ember, de az tény, senki se kötelez rá, hogy elkövess bármit, amiért fizetned kell. Ha elkövetted, akkor meg fizess. Benne van, hogy elnézed, na de ez 3 évente 1x? Annyit bizony vállalni kell. Ha nem nyomod, nem eszi a gép a féket- gumit- kuplungot, ha normálisan jársz, minden tovább tart.

    Kekeckedés? Rakass be ültetőrugót műbizonylattal, és írasd be a forgalmiba. tudnak vele kekeckedni? Nem.

    Ezek olyan gyenge kifogások, amit leginkább kinevetni lehetne, csak egy példa, van az utcában egy srác, kocka ladája van. Eddig még nem lenne érdekes, viszont kicsit át van alakítva, recaro ülés, sportkormány, valami kálmán motor, ültetés, ez az... Igaz úgy használja hogy fizukor tankol, járkál vele 1.5- 2 hétig, utána be a garázsba, mert nincs több pénz, de a papírozás akkor is rendben van. Ha megállítják, átadja a paksamétát, belenéznek, de kb 1 perc után megköszönik, és további jó utat kívánnak. A csomagtartóban lehet akár 10 afgán menekült, azt már nem nézegetik, mert nincs miért.

    Gondolom Te sem kínai cipőben, p2-es gépről, crt monitorról írsz, tehát ha akarnád, mindent megcsinálhatnál szabályosan, és messze kiröhögnéd azt, aki mindenféle medzsiktyuningshop-os vackot berak papírozás nélkül, utána meg az új szélén szivarják a narancs kabátosok.....

    Szóval ha valaki szeret szopni, akkor bizony nyomni kell neki mindenhol, át kell alakítgatni papper nélkül, és egy fórumon kell panaszkodni... Most komolyan, szerinted ez így a normális?

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák