Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    Bajtársak!

    2 napja csak fortyogok a saját levemben, nem mertem még ide sem írni, mert minimum bannoltak volna.
    Röviden a lényeg, otthagyott a szemétláda az autópálya kellős közepén.

    Hosszabban a sztori:
    Minden előjel nélkül autózgatok a pályán, majd egy 4-es körforgalomból kigyorsítva olyan 90-es tempónál egyszercsak elkezd rángatni az autó, majd lassulni és nem reagálni a gázadásra. Folyamatosan eső fordulatszám, végül pedig leáll a gépállat.
    Teker-teker, de nem indul. A gázolajszűrő teteje picit gázolajos, vszínű az egyik csőnél vhol picit szivároghat, de nem hinném hogy az lenne a gond. Leszedtem, visszaraktam, próbálgattam, nem indul.
    Hát akkor gyite neki, jöjjön az assistance. Kijöttek, levették a levegőszűrőnél a csövet, belefújtak hidegindítóval, beindult, de azonnal leállt. Ezt még 2-3x megpróbálták, de leállt, nem tartotta meg a fordulatot. Hidegindító nélkül pedig továbbra is csak teker utána, nem indul. Közli az assistance, hogy ebből vontatás lesz, helyszínen nem javítható. Vszínű üzemanyag pumpa vagy adagoló.
    Hazahúztuk, azóta is ott áll a ház mellett a tróger. Soha nem hagyott még cserben. Eddig.

    Most aztán tanácstalan vagyok, jelenleg mozgásképtelen az autó, így szervizbe sem nagyon tudok elugrálni vele megnézetni alaposabban. Házilag ki lehet-e zárni vmit esetleg? Adagoló hiba hogy néz ki? És az üzemanyag pumpa halála milyen? Más ötlet esetleg? Ja és mitől? Egyszercsak a semmiből az autópálya kellős közepén?

    Hehe, még jó hogy nem vette meg senki innen, égett volna most a pofám rendesen. :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák