Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz csigi #1010 üzenetére

    Pár éve folyamatosan zajlik a CCIP (Common Configuration Implementation Program), aminek célja a gépek képességeinek egységesítése és javítása. Jelenleg ugyanis specializálva vannak a különféle Block-ok (pl Block 30/32 általános feladatok, Block 40/42 (aka F-16CG/DG) precíziós csapásmérés, Block 50/52 (aka F-16CJ/DJ) SEAD).

    Egyébként 1948 óta az Amerikai légierő önálló szervezet a haderőkön belül és United States Air Force a neve, röviden USAF. A USAAF korábbi név (US Army Air Force), amikor még a hsdg-ek alárendeltségébe tartoztak. (Tudom, elgépelted. :) )


    Vigneau: Igen ezt hívják C-130J-nek. Mint ahogy a Hawkeye 2000 program is az E-2C-k teljes áthajtóművezését és légcsavarcseréjét célozza. Erre pont a legnagyobb fogyasztású és károsanyagkibocsájtású típus esetén halogatják a dolgot.


    macskuliusz: Egy rövid ideig volt F/A-22A, ettől remélték a megrendelt példányszám szintentartását. Aztán mikor elkezdték csökkenteni az F-35 megrendeléseit, rájöttek, hogy nem kellene házon belűl konkurenciát támasztani.

Új hozzászólás Aktív témák