Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz Overcome85 #15702 üzenetére

    Aki azt mondja, hogy az a7rII nem jó rendezvényre az nem mond igazat és nem is használta még...

    Egyetlen egy hibája van valóban lassan ír kártyára. De a memóriája nem nagyon telik be. A lassan írás közben lehet fotózni, de mást nem. Ha vissza akarod nézni a képeket, akkor valóban kell pár másodpercet várni, ha több képet lőttél egymás után. Ezenkívül még egy negatívum lehet az pedig az érintőképernyő hiánya!

    De ezen kívül minden jó, az Eye AF zseniális emberekhez, így rendezvény és esemény fotózásra. képminőség, vázstabi, magas ISO... Tökéletes. Saját tapasztalatból mondom, de ha nekem nem hiszel néz meg egy pár nemzetközi beszámolót. ([link] [link] [link] [link])
    Az hogy 42MPx a felbontása zseniális mert, rengeteg lehetőség van az utólagos kivágáson módosítani álló képből fekvő vagy fordítva fekvőből álló kép. Jah és van rajta tömörített RAW mód, ami a tesztek szerint szinte észrevehetetlen minőségromlást okoz.

    A9-ben csak akkor érdemes gondolkodni, ha nagyon kell a 20 kép/mp-re képes sorozatkép és az ennek megfelelő AF sebesség, valamint a világon egyedülálló elektronikus zár. Ha nem akkor sokkal jobb választás az a7RIII. Az előbbiek kivételével mindent megkapott az a9-böl, és minden ami hiányzott az a7RII-ből javítva lett. Jobb szenzor mint az A9-ben. A világ egyik legjobb FF gépe, ha nem a legjobb....

Új hozzászólás Aktív témák