Új hozzászólás Aktív témák
-
hungeek
senior tag
megvolt a DFT évnyitóm.... heti 1x2 óra szeminárium + 4db összefoglaló nagyelőadás az első félévben amit Száray tart. Nem fogok unatkozni....
-
hungeek
senior tag
kezd elegem lenni.... kurva sokat kellene tanulni de teljesen ki vagyok állandóan fáradva és nem megy....
pedig muszáj és jövő héttől kezdődik még az előkészítőm is töriből.... -
hungeek
senior tag
''sztm pont ez az a kor amikor teljes mertekben leszarod mert 'buli van'''
hát én speciel nem, és a haverok sem szarták/ják le. Már mindenki 10.-ben képben volt hogy hova akar menni.
Amúgy én pl idén már igazán csak törit és matekot tanulok, a többire magasról teszek... magyarból az írásbeli nulla, egy próbafeladatsort nulla készüléssel és tudással 80%-ra írtam meg, ezt a szóbelin csak nem rontom 3-as alá...
Még van ilyen tárgyunk hogy biosz,olasz,hittan,(tesi) hát ezekből idén még egy betüt nem tanultam, nem is fogok, csak megbukni nem szabad
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
én megnéztem
tetszett!
Ma csak 4 órám volt (amiből 1en filmet néztem, egy lyukasóra volt és 2-t végigaludtam/rajzoltam) szóval kurva korán hazaértem.
Pénteken sportnap lesz amin aktívan nem veszek részt csak passzívan, aztán haverral és barátnőjével elkezdjük csinálni a szallagavatóra a képvetítést ami a a táncunk előtt lesz kivetítve. -
hungeek
senior tag
nem volt züllés... sajna most szedek egy gyógyszert /még egy jó ideig/ ami mellett nem tanácsos /szabadni szabad, de nem használ/ alkoholt inni, legalább is 1-2 üveg sörnél többet nem

Szombaton lesz az ELTE-n töri emeltérettségi előkészítőm évnyitója... baszki szar év lesz látom előre, állandóan törit fogok tanulni /matekot nem kell tanulni elég ha feladatokat oldok, magyarból leszarom a dolgot, infóbóló leszarom a dolgot, angolból nyv-m van/ és májusra a fülemen is évszámok fognak kifolyni... -
hungeek
senior tag
nem pécsi... Budai Ciszterci Szent Imre Gimn. (pécsen jártam a 7.-8.at a lajosban, aztán felköltöztünk családdal)
amúgy tegnap jöttem meg egy 4 napos felvidéki oszt.kirről, ami az utolsó közös többnapos kirándulásunk volt... nagyon gyorsan eltelt ez a pár év
és imádom az osztályom /igaz hogy 2 barátnémmal és egy haverommal megyünk még 3 hét múlva Párizsba egy hetes kiruccanásra
/ -
hungeek
senior tag
amúgy én már önként feleltem töriből, ofkorsz 5ösre

tesiből megint alkotok: eddigi 3 órából 1-en tesiztem
(igaz ma csak azért nem mert nem bírok hajolni mivel hétvégén egy üveg Garrone után leestem az ágyról, vagy legurítottak, nem emléxek
)
és ma beszélte egy számtech tanárral aki aszonta csak akkor érettségizhetek ha lesz 11.-es és 12.es évvégi jegyem, ergo kéne külön osztályozóvizsgát tennem... hát ez suxxx, nem mert tnaulnom kell, mivel anélkül is megy a dolog de még ilyen osztályozóvizsgához nincsen kedvem....
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
hát nagyon beindult a suli... semmi nyoma hogy 2 hete még vakáció volt...
egyik senior csinált egy videót a matekóránkról, irtó profira sikerült, gondoltam megosztom itt
Bővebben: link
jah igen, a szépséghibája hogy 90 mega
(én is rajta vagyok a videón, hosszú haj-szakáll-bajusz kombóval
)
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
nah matek tanár szokásához híven azonnal a mélyvízbe dobott minket... deriválás, és belőle szeptember végén tz...
viszont egy nagyon jó hír: a próba érettségim - matek emelt - 5ösre sikerült - 70%osra, enyém lett a 2. legjobb az osztályban /pedig van nálam még 4-5 jobb matekos az osztályban/. Mondjuk a legjobb az 96%os lett
durva...
Ez nagyon feldobott
-
hungeek
senior tag
sikerült a helyfoglalás

megvan az órarendem is... hát, vannak előnyei és hátrányai is, egyenlőre még nemtom mi a több... íme: Bővebben: link -
hungeek
senior tag
nekem holnap lesz évnyitó.... megyek be korán mert le kell foglalni a teremben a jó helyeket, hisz egy évig ott fogok ülni
(jah... plussz csajoknak is foglalnom kell 3 padot)
tavaly sikerült a legjobb helyet megszereznem, remélem idén ugyanoda tudok ülni
/ha nem ott ültem volna tutira rosszabb lett volna a jegyem 1-2 tárgyból
/
nah beállítok magamnak valami jó kis ébresztő zenét, mondjuk Metallica - Fuel -t
-
hungeek
senior tag
látom van pár sorstársam: mármint az idén érettségizők... kurvára parázok ettől az évtől, jobban szólva csak a befejezéstől. Durva.....

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Ford topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Asus ADOL Book 14UA Ryzen 9-8945H/32GB RAM/1TBSSD/OLED 2880 x1800 kijelző
- Xbox Series S 512 GB
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 E-Sim/GPS 64gb
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Studio 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig muszáj és jövő héttől kezdődik még az előkészítőm is töriből....