Új hozzászólás Aktív témák

  • Pár motyó.
    Még ugyan nem teszteltem őket. Kell egy ISA-s alaplap+rá egy win. Illetve egy lap amit lehet kártya tesztelésre használni, aztán megnézem mit tudnak ezek.
    De így látatlanban is érdekel valakit ezek közül valami? A szokott postaköltséges bulira gondoltam, olyan nonprofit címen. Mivel csak eszmei értékük lehet a motyóknak :) Mellesleg ezeket ha valaki lefoglalózná akkor is csak jövőre tudnám oda juttatni az illetőnek.
    Egy Crystal és egy Avance chipes kari, semmi extra.

    Ez már egy érdekesebb darab. Egy ESS PCI-os hangkari, amihez van valami társ kártya, amin csak kimenet van, A kimenet olyan mint a paralell port-é, csak három soros mint a d-sub :) egy SIMM RAM foglalat és két memória chip van rajta... érdekesen mutat, nemtom mit tudhat.

    Egy SB PRO2 és egy SB16 amit azért tettem el, mert ezen még van külső hangerőszabályzó potméter(ilyet én még nem láttam).

    Illetve egy PCI-os modern kari. Nem tűnik rossznak. Egy Yamaha XG chip húzza a nótát.

    Ezen felül lesz még egy két dolog. Amik még lehet nem is mennek, csak nem nagyon tudom őket tesztelni. Pl valami Pentium PRO csoda (Socket8), Slot-os Athlon alaplappal. Quantum Bigfoot(ez érték egyáltalán???).

    re: (#14843) Penyus

    Sajnálom. Ha már neked se kell, akkor nem tartogatom. Megpucoljuk és leadjuk "vasba", a maradék meg kuka :(

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák