Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Tovább kísérleteztem a 905W box-al, nem hagyott nyugodni mi lehet az ok amiért nem játszik bizonyos videókat amit a 905X igen.
    Amiért a 905W nem ajánlott kategóriává vált, abban az is közrejátszott hogy az itt linkelt videókat nem játszotta le LE alatt sem. Most lehet hogy találtam valamit ami ezt megoldja, most hibátlanul mennek ezek is, android alatt is működik már. Sajnos még sokat kell tesztelnem. ( nagyon össze vannak kuszálva droid alatt a codec-ek)
    Android alatt jelenleg csak az SPMC-vel hibátlan minden videó lejátszása, abban kapcsolható hogy kihagyjon bizonyos codece-t, ha beállítjuk akkor jelenleg minden eddig macerás tesztvideóm hibátlanul működik.
    Sajna az MXplayer, a kodi és egyéb lejátszók vegyesek, mind más és más codeccel dolgozik. (erre lenne jó rájönni melyik mit használ)
    Mindenesetre úgy néz ki hogy LE alatt is és android alatt is ( kis kompromisszummal) sikerül megoldani ezeket a hibákat, akkor viszont máris ugorhat egyet az ajánlott kategória felé a 905W :) Főleg hogy létezik rá dual system is.
    Még tesztelgetnem kell, mert csak egy firmware-el csináltam ezt meg, most ki kell próbálnom az alap gyári romokat is hogy ott is beválik-e ez a megoldás.
    Közben kipróbáltam, ezek a videók K1pro-n sem tökéletesek minden lejátszóval, tehát nem csak 905W hiba, ott is csak SPMC-vel működik, kodi alatt a K1proval is van némelyik videóban hiba. ( van kb 8 olyan videóm amik ilyen kényesek, hol itt hol ott nem jók, azokkal tesztelek) Most M8S pro pluszt is le kell teszteljek még.
    A lényeg, hogy most idáig S905W-t is sikerült felhozni olyan szintre hogy eddig ezekből mindent lejátszik.
    Kis szerencsével egy-két módosítással megoldható a dolog de lehet hogy annyi kis változtatás kell majd hogy egyszerűbb lesz egy romcsere. Lehet hogy visszajöhet majd az ajánlottak közé ha ez beválik :)

    Röviden a lényeg: most a 905W hibátlanul játszik minden problémás videót LE alatt és android alatt ( SPMC) is. Nincs akadás, nincs kockásodás, fagyás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák