Új hozzászólás Aktív témák

  • djg

    aktív tag

    válasz djg #45499 üzenetére

    Egyebkent tettem egy kiserletet ezzel a Pana hazimozival, mivel bar nem mai darab, sajnos gyorsan avulnak ezek, de internetkepes ez is, van rajta lan kabelnek valo is es dlna is volt a fomenujeben. Felismerte a plexet es az LG Smart share mappakat is. Kikerestem rajra a 4k-s Homecomingot, sajna nem ismeri fel es igy nem jatszotta le. Uj avengers ugyanigy jart, tehat a 4k-val baja van sajna. Kar, mert elinditottam most egy 35 gigas 4k-bol remasterelt FHD filmet Dts-hd master hanggal es azt gyonyoruen jatssza es akadas nelkul. Pedig ez is akadt, amikor nemreg neztem siman a teven keresztul. Lehet, h azt mar csak behaluzom, de meg a kepminoseg is jobbnak tunik.

    Ket gondja van a rendszernek: a nagyobb, hogy megneztem es nincs ra ujabb firmware, amivel akar csak eselyem lenne a 4k-ra.
    A masik az kisebb: a menuje regi, lassabb es kevesbe felhasznalobarat az xplayhez kepest. Es nyelvet meg csak tudok valtani, de feliratot nem. De ez tenyleg a kisebb gond. Viszont pufferelesnek most nyomat se latom es nem tudom, hogy ez most minek koszonheto, mert nem hinnem, hogy ennek a gepnek gigabites lenne a halozatija.

    Akkor most ugy latom eldonthetem er-e a 4k egy ujabb kulso hardvert...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák