Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Segítsetek dönteni. ;)

    A táskás topik nem igazán pörög, nekem meg elég sürgős lenne.

    Szóval kellene nekem egy jó minőségű, de nem túl nagy és nem is túl drága Messenger típusú fotós táska, ami mondjuk nem is néz ki olyan rosszul (bár ugye kinek mi).

    Amit első körben tennék bele, az egy Panasonic G80, plusz négy objektív (Pana 12-60, 14-140, 25, 42.5), egy kicsi puskamikrofon (Boya BY-MM1), egy Youngnou YN300 Air videófény, egy Godox TT350 vaku, plusz akksik, töltő, memóriakártyák, szűrők, pénztárca, telefon, egyéb személyes apróságok. Előny, ha esetleg egy kisebb tripodot is fel lehet rá aggatni.

    Később lehet, hogy jönne még bele 1-2 szintén nem túl nagy méretű objektív, meg esetleg egy második váz, de az is inkább a kisebb fajtából, pl. Pana GX80. Néha lehet, hogy egy kisebb laptopot is tennék bele.

    Amikor nincs telepakolva a fotós/videós cuccokkal, akkor szeretném mindennapi futkozós táskának is használni. De jó lenne, ha elférne benne egy adag ebéd, vagy pár szendvics akkor is, ha mondjuk csak a vázat, meg 1-2 obit viszek magammal.

    Árban ilyen 20-25, nagyon max. 30 ezerre gondoltam. Most valami garázsvásárban elég jó árban van Digitcam-ben a Manfrotto Noreg 30. De tetszik még a Speedy 10 is. Esetleg ez a Befree Messenger is.

    Valakinek tapasztalat, vélemény? Nézegettem más márkákat is, de vagy túl drágák, vagy elég bumfordiak. De ha esetleg tudtok valami jó vételt, írjatok. Köszi! :R

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák