Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz CharlieDrop #38064 üzenetére

    Sok sok évig kőkemény autókkal jártam. Jellemzően aftermarket utcai-sport gátlókkal-rugókkal. Nekem elegem volt belőle. Már minden repedést és kavicsot ismerek az utakon név szerint.

    Igazán az E46-al nincs bajom. Ahol kell bekanyarodik, amit kell kirugózza. E36-ból is csak 325 m csomagossal mentem, illetve szétbarmolt 323 kabrióval. Egyik sem tűnt jobbnak. Compactból volt E46 eddig, de ott legjobb tudomásom szerint hátul valami E30 származék megoldás van.

    A gumiban lehet igazság, de valószínűleg a sport futómű még inkább elvett az élményből.

    Engem is a megbízhatóság húzott a W204 felé a kényelem mellett, mivel megjelenésben a BMW-k mindig is jobban tetszettek. Ezért is mondom, hogy kivárom mit produkálnak a faceliftelt F30-ak. Több ismerős/haver hajt magán-céges autóként pre lci F30 320d-t. Sok panasz nem volt rájuk. De tényleg kivárok, 10M környékén azért nem pár nap alatt vásárolok már. :DDD

    A merci motorja viszont traktor. A szó minden értelmében. Hidegen kb mintha nagyapám röffentette volna be anno a zetort. A legviccesebb egy faceliftelt w212-ben vagy w205-ben. A 320 nagyon messze van tőle. Az selymes v6.

Új hozzászólás Aktív témák