Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz H.Ezredes #38447 üzenetére

    Nem vitatom, de én már úgy vagyok vele, hogy a gyári specifikációkhoz nem nyúlok. Kinőttem abból. Guruljon le a sorrol úgy ahogy nekem tetszik. Nyilván akinek igazán csak a 6 henger a lényeg, és nem zavarja, hogy ici-picit gyengébb, akkor simán jó vétel. Természetesen a jó állapot, felszereltség nekem is előbbrevaló lenne mint az erő ha a 25d vs 30d viszonyában nézzük.

    szerk: Én a szaladgálós E46 vadászat egy hete alatt láttam olyan trágyákat, hogy az eszem megállt. Pedig az 1.4-1.8-as ársávban nézelődtem, és E46-ból annyi van mint a szemét. Tényleg láttam olyan dolgokat, hogy nem hittem el.
    A kedvencem az indulni csak két bikáról és egy toyota yarisról hajlandó gép volt, ami nemes egyszerűséggel pár perc járatás után simán megállt. De úgy, hogy minden mutató ott maradt ahol volt. Közben persze a berohadt jeladók, vagy egyéb huncutságok miatt úgy világított mint egy karácsonyfa. Sajnáltam, mert ránézésre valóban kevesett futott, szépen felszerelt és szép belsejű dög volt. 1.49-ért volt hirdetve, a kereskedésben a papíron 1.79 szerepelt, de 1.45-ért simán odaadta volna. Persze ilyen szopórollerre nem akartam felülni. Mondjuk nem is bánom, mert kézi 6-os volt benne, mászkálni pedig az automata jobb nekem. Végül amit megvettem kb ugyan ezt tudta, csak m csomag nélkül, mk4 navival, igazolt múlttal, járó motorral. :DDD

    Ilyen volt a bele, nagy kár érte (most látom, hogy még az ülés-bőr is ugyan az volt benne mint az enyémben csak pici használtabb):

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák