Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Az miért van, hogy még a 100k-s kategóriában is csak pár mW a kimenő teljesítménye a fejhallgató erősítőknek, ha a fejes impedanciája magasabb? Nem nagyon halk az úgy?

    Azon agyalok, hogy 3W körül simán van a teljesítménye egy hangkarinak nem? Ehhez képest nézem, hogy max 1W, de inkább fél vagy annyi se a fejhallgató erősítőknél a max felállás és az is csak az alacsony 32ohm-on, magasabb impedancia mellett meg marad sok típusnál ilyen 60mW. Azmiaz? Nekem nagyon soványnak hangzik, mert a hangkarit kiemelés mellett is simán félig tudom most húzni, ami kb. háromnegyed hangerő, ha a kiemelést is számolom. Ha 3000mW-ot veszek 100%-nak és ennek kéne minimum a háromnegyede... Nyilván a hangari is 16/32 ohm mellett lehet olyan 3W körül de...
    Nagyon félek, hogy szuper lesz a fejhallgató erősítő, csak nem elég hangos.
    A fejhallgató 3500mW-ig terhelhető, mondjuk lerobbantja a fejem, nem kell ennyi, de azért kéri is az áramot, hogy megjöjjön a mélyén az igazi hangnyomás... lehet az lesz a gáz ezzel az 53mm-es driver-el, hogy igazából nem lesz hozzá ideális erősítő? Akinek a régi szabványú 600ohm-os fejese van az mit csinál? Vesz egy ősrégi hifi-t mi? :DDD Nemár biztos-tuti valamit nem vágok háhht nem hiszem el, hogy a régi szabványra nem gyártanak erősítőt ma már egyáltalán, amelyik meg 600ohm-on rendesen szól az nekem is biztos tuti elég erős kell legyen.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák