Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    Sziasztok!

    Jöttem egy kicsit Noobkodni ebbe a topicba. Szóval mióta p_adam fórumtárstól megvettem a Sennheiser HD250 Linear2-t, azóta böki a csőröm, hogy kellene egy jobb forrás a gépembe. Egy Audigy ZS-em van, amivel tualjdonképp meg vagyok elégedve, de lehetne még jobb :DDD
    Van viszont egy gyengusz sztereo erősítőm, ami tesz azért zajt a körbe rendesen, meg az érzékenységnek is annyi. Érdekelne mindenféle megoldás, mit tehetnék költséghatékonyan?

    Tehát kellene cserélni az erősítőt, ezért DAC/erősítő kombók érdekelnének, vagy csak fejes erősítő és DAC egyben (a falak meg maradnának a régiben). A falak egyébként 4 ohmosak és elég lenne nekik 30-40W szerintem. Aztán lehet hogy a Hifi topicba is átvándorlok.

    Felmerült az is, ha erősítőt nem váltok, akkor egy külső DAC helyett mennyit dobna szerintetek egy Audiotrak Maya 5.1 MK2 a dolgokon? Az 5.1-re nincs egyébként szükségem, csak sztereora, de ezt találtam kedvező áron Audiotrak-ból a fórumon. A fejhallgató erősítés miatt + - nem tudom elképzelni milyen hatása lenne, mert a hangerővel most sincs bajom. Vagy vadászni kellene egy Prodigy HD2-t inkább?

    A válaszokat szeretettel várom, mentsetek meg, Noob vagyok jeligére! :R

    Üdv!
    Attila

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák