Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz dgyuri0123 #44016 üzenetére

    De....bocsánatodért esedezem, nagyúr, hogy ellent mertem mondani neked, illetve, hogy másik alternatívát is meg mertem említeni.

    Egyrészt a PH!-s, hozzászólásszám- és súlyozás alapján automatikusan megkapott "ranggal" "érvelni" szerintem elég fura dolog (tökéletesen mindegy, melyikünknek mi a rangja, semmit nem jelent a dolog, "nagyúr" "rangom" nem fog természetesen megmenteni attól, hogy ne írjak potenciálisan hülyeséget), másrészt sem a #44004-ben, sem később sem írtam olyat, hogy ne lenne jó a Málna, vagy hogy egyedül nálam lenne a kizárólagosan üdvözítő válasz - akkor nem úgy fogalmaztam volna meg. :) De mivel az alapvetés szerint fontosnak tűnt a Windows, ezért írtam azt, hogy ezt figyelembe véve lehet, hogy a Málna kevésbé felel meg a feltételeknek (Windows-os zenelejátszó célú másodgép kis pénzből, kis fogyasztással).

    De rendben, túltárgyaltuk, részemről amúgy sem volt támadó szándék, még ironikusan sincsen miért bocsánatot kérned. :R

    Ja, csak a rend kedvéért...én a hsz első részében "Zsocinak" válaszoltam DLNA kérdésben.

    Csak a rend kedvéért, én meg a nekem szóló második részre válaszoltam, erre jött tőled ez, nem zsocy-nak írva... Ezt bizony nem én kevertem meg. :)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák