Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Eugene Roe #84221 üzenetére

    Már biztos nagyon kivertük a biztosítékot azoknál akik nem tapasztalnak kábelek okán változást. Nem szándékom őket tovább húzni, de még szeretnék a témához hozzászólni ha már ennyire belemelegedtünk.
    Szóval tápkábelezésnél megvalósítható az is, hogy pl. több kábel tulajdonságait is felhasználjuk/ötvözzük. Értem ezalatt azt, hogy pl. nálam úgy van (a hangfalas rendszernél és a fejhallgatósnál is) hogy az olcsó vandamme H07RNF (Titanex) 3x2,5mm-es tápkábel (~1000Ft/m és van magyarországi forgalmazó stimmelő e-mail címmel és munkahelyi telószámmal) viszi a fali aljzatból a szuflát az elosztóba és onnan csatlakozok az eszközeimhez már drágább tápkábelekkel. Azért iktattam be ezt a vandamme-ot is, mert jól előhozza a mélyeket. Egyeseknek önmagában akár már túl sok, túl rátelepedős is lenne. De így, hogy a minőségi tápkábelek előtt van, így nekem pont jó. Szóval ez is egy módszer lehet. Halljatok róla, aztán majd mindenki cselekszik a saját belátása szerint.
    Amúgy lett nyitva kábeles fórum is. Persze az is igaz, hogy máshol is érdemes kérdezni. Mert amit sokan olvasnak, ott sok a tapasztalat, így ott akár mégnagyobb az esély a megfelelő válaszra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák