Új hozzászólás Aktív témák

  • bitrograde

    senior tag

    válasz bajnokpityu #91092 üzenetére

    Történetesen nekem is egy Vandersteen 2CE Signature lóg a lánc végén, és ez úgy válaszol a kérdésedre, hogy az elég jól megmutat minden változást a láncban, lehet alá építeni. Feri kábelei (nemrég hagyott itt bennünket: legyen neki könnyű a föld) meg igen érdekesek, és nekem csak nagyon sok macera árán sikerült kiváltani a HF-kábeleit (SAEC2000-rel és Kondo jumperrel), s bár az USB-je nekem nem vált be, a szimmetrikus IC-je gyorsan visszakerült a rendszerbe (és el is tűnt benne, ettől jó).
    Bodor-PC-t én egy helyen hallottam, ott nem tetszett, de az audio-PC-mben nekem is mz/x USB-kártya van, igaz, a Delock-alapú, és gondolkodás nélkül váltottam rá a PP2-ről, akkora volt a difi.
    Vagyis a jól eltalált DIY-termékek szerintem igencsak felveszik a versenyt a gyári cuccokkal. Egy másik példa: van a társaságban egy kábel, amit mind tápnak, mind digit coaxnak konfekcionálnak a pákászok, és a kiszerelése miatt csak "kutyarágtaként" szoktunk rá hivatkozni (valami Ericsson távközlési kábel, hogy melyik, ne kérdezd), de a hangja egy adott árig nem nagyon szorítható meg. Nálam előfokban, CD-ben, a TMP-tápban is ilyen teljesít szolgálatot.

    Eladó DIY OTL fejhallgató erősítő.

Új hozzászólás Aktív témák