Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz Hi!King #50334 üzenetére

    Azzal lesz baj nekem is, meg mindenkinek, mármint a valós rendezvényekkel... már elengedtem fejben a május végi UTH-t is, szervezők e hónap végén döntenek, sok pozitívumot nem látok benne, de a többiben sem...elvan az ember, megcsinál ezt azt ( csak a 100as távokat szervezés nélkül nem annyira frankó bevállalni, nekem, vagy csapatot kell keríteni rá) .

    Én nem is nagyon emlékszem a vasárnapból esőre ,valami minimálisra csak...inkább csak a nagy szélre a gerincen, Kékes és Sirok között a Mátrabérc útvonalán, meg hogy nem volt túl magas a hőmérséklet arra, de délután néha néha a napot is megtaláltam, ez jó volt. Mondjuk haver ő téliesebben volt öltözködve, hosszúgatya dzseki sapka, de én elvagyok ezekben az egy szál cuccokban, ha erőltetem akkor nekem ennyi elég hogy ne fázzak.( bár fentebb részleteztem is topicban) Meg ha tempósabbra veszem a dolgot, akkor nem is szeretek felpakolni ruhából, még ha klassz és hasznos technikai akármi is, akkor is idegesít a túl sok hosszú, meg a rétegek stb.....legegyszerűbb/jobb mikor a környéken mozgolódom, és nem kell csak egy rövidgatya, meg némi krém a combomra hogy megtűrje egymást ( már ha az idő már engedi ) .

    A szombatra emlékszem, hogy szebb volt, naposabb és jobb hőmérséklet...de így jött ki a lépés, aztán vasárnappal is kibékültünk bőven. Holnap a Dunántúlon mond jobb időt, jól teszitek hogy mentek. Én majd talán Vasárnap betámadom a Bükköt, valamelyik "hosszabb" InstantTrailt elintézem, ha úgy adódik minden, addig.

    Akkor hajrá az FM hez ! Kitartást.

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák