Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz RexpecT #167734 üzenetére

    Ahova én jártam ott ez az info, ez alapján kötelező - legalábbis az ő értelmezésük szerint:

    Kedves Vendégeink!
    “Az új 484/2020. sz. Kormányrendelet ugyan tiltja a szabadidős létesítmények nyitva tartását, de KIVÉTELT KÉPEZNEK AZ ALÁBBIAK:
    A jégpályák, uszodák, edző- és fitnesztermek és sportlétesítmények a sportról szóló törvény szerint VERSENYSZERŰEN sportolók számára edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából látogathatóak.”
    “Versenyszerűen sportoló (a továbbiakban: versenyző) az a természetes személy, aki a sportszövetség által kiírt, szervezett vagy engedélyezett versenyeken, vagy versenyszervezetben vesz részt. A versenyző vagy amatőr vagy hivatásos sportoló”
    A rendőrség álláspontját meghallgatva,azok a személyek vehetik igénybe termünket akik érvényes versenyzői könyvvel vagy kártyával a versenyengedély meglétét igazoló fényképes okirattal,illetve sportorvosi igazolással rendelkeznek!
    Az okiraton szerepelnie kell az érintett személyes adatainak, az országos szakszövetség megnevezésének-amelyiknél versenyengedéllyel rendelkezik-sportegyesület megnevezése,továbbá az iratot kiállító szervezet nevében eljáró személy aláírása és pecsétje!
    Ezek értelmében várjuk privátban, akár itt facebookon akár e-mail formában a jelentkezéseket aki igényt tart KIZÁRÓLAG A FELTÉTELEK BETARTÁSÁVAL edzőtermünk rövidített nyitvatartási használatára!

Új hozzászólás Aktív témák