Új hozzászólás Aktív témák
-
Niki19841023
csendes tag
válasz kisbogyo #8391 üzenetére
Köszönöm!
Leszedtem és megcsinálom, így, hogy van remény a javításra.
Tehát a lencse köré kell tenni valami szigetelést, ami eltart egészen a műanyag felület belső részéig. Mindenhol tökéletesen szigetelve. Igaz?Az "elhatroló" attól függetlenül bent maradjon? Vagy ezt is szigeteljem körbe, hogy jobban illeszkedjen?
Ilyen csőszigeteléssel megpróbálom.
Lehet ez azért van, mert nem illeszekedik gyárilag az elhatároló? Ez lehet "gyári" hibás, de minden megoldható
-
Niki19841023
csendes tag
Sziasztok!
Van két dome kamerám felrakva a ház elejére-végére. Működnek is rendesen (eddig mindig csak nappal néztem rá), de éjszaka pár napja észrevettem, hogy olyan a képe mintha ködös, foltos lenne (csak éjszaka, infrák működésénél nem jó).- Az infra ledek a kamera mindkét oldalon működnek.
- Az érdekesség, hogy a férjem hajnalban levette a műanyag borítást a kamera elől, és akkor tökéletes volt.
- A műanyag borítás kicsi matt, de egyáltalán nem vészes
- Nappal viszont nagyon szép képet ad
csatolom a képeket.
a kameraműanyag borítás nélküli hajnali kép.
Olvastam egy régebbi oldalon egy ilyen hibajelenséget, megoldást is talált rá az író egy idő után, csak épp az nem került leírásra. Egy másik leírásban is volt hasonló, ott az ellenző fekete festése oldotta meg, de ugye az más fajta kameránál volt.
Férjem néztem, hogy az infra nem zavarja-e a kamerát, de a műanyag borításban lévő fekete "elhatároló" tökéletesen zár. Lehetséges, hogy a műanyag annyira matt lett? (leszerelés közben amikor közel volt a férjem a kamerához, ott jó volt a kép)
Esetleg valakinek valami ötlete, javaslata?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...