Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    válasz martoonx #26973 üzenetére

    Fapaci termék kínálatában megváltozott a tápkábelek anyaga. Nekem még az első projectből van egy Belden-19364 kábel Sonarquest dugókkal, illetve egy Belden -83803. Az elsőt (olcsóbbik) a HM erősítőhöz használom. Nüansznyit javult a részletezettség és talán a dinamikusság is kifejezőbb lett. Kb. 3 hónapot használtam a sztereó erősítőmmel, és ott határozottan jobb lett vele a tér/színpadkép. Lineárisnak nevezhető kiterjesztésben egy nyugodtságot adott a hangképnek. Talán a mélyek részletezettségéhez járult hozzá a legjobban.
    A Belden-83803 egy picivel "izgágább" (by Dorian :D ) kábel, de mivel kellő mélyeket tud a rendszerem, így ez maradt meg a sztereóhoz. Ami a legérdekesebb, de nem tudom a pontos okát, az előző kábelhez képest lejjebb került a színpadkép! Mintha a zenekar alól kivették volna a 30 - 45 cm. dobogót. :)
    Teljesen meg vagyok vele elégedve. Kb. 1 hónapot tesztelhettem egy Valhalla tápkábelt, Pokzoli jóvoltából (sajnos a pontos kábeltípust nem tudom) és amikor a már bejáratott B-83803 as a helyére került, nem tudtam közöttük észlelhető különbséget kihallani.
    Szerintem, az árukat szem előtt tartva, remek kis kábelek. Az újabb tápkábeleiről csak olvastam, tesztelni nem volt alkalmam.
    Ha már Fapaci termékei a téma: ajánlom figyelmetekbe a digi koax kábelét! Nálam ugyan, a cd játszó és DAC között maradt a Monster, mert annak nyitottabb, szebb lecsengésű a magas tartománya, de zenei tér prezentálásában egyértelműen jobb Fapaci koax kábele. (így most, a media player és DAC között használom, és egész hallgatható a zenei hang!)

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák