Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz st6969 #26539 üzenetére

    Teljesen más a kettő. Az egyiknek forog a feje, a másik szónikus elven működik, a sörték rezegnek. Egyszer írtam róla egy levélben, bemásolom a saját tapasztalataimat.

    "Nekem egy viszonylag belépő szintű Oral-B fogkefém volt 4-5 évig. Szerettem, de szépen lassan elhalt az akksija. Utána váltottam Sonicarre. Nekem ez a váltás ég és föld volt. Amit addig jónak gondoltam, hirtelen egy esetlen, lassú fogkefének tűnt.
    Persze más a két fogkefe felépítése, az egyiknek forog a körkeféje, a másiknak csak a sörtéi mozognak, de nagyon gyorsan. 31.000/sec. Teljesen más érzés a kettő, és másképpen is takarít. Biztos vannak az Oral-B-ből is nagyon jó fogkefék, de a Philips nálam sokkal jobban bejött. Egy tisztaságérzetet hagy a szádban.
    Ami nagyon pozitív a Philips mellett, hogy már a legolcsóbb modelljük (EasyClean) is lithium akksival jön. (3hétig bírja a feltöltéssel) Az Oral-B csak nagyon drágán ad lithiumos akksit.
    Pozitívum, hogy bőven elég az alap modellt megvenni, a drágábbak semmivel nem tisztítanak jobban, csak van masszázs, white, üvegpoharas töltés, stb funkció rajtuk. De a fogmosás ugyan olyan jó az alapmodellnél is.
    Pozitívum, hogy van 5 féle fejük, a sensitívtől, a fogköztisztítósig minden.
    Hátrány, hogy nagyon drága etetni... :( Mi 8db-os fogkefe fejet veszünk, és a családban elosztjuk. De azért árnyalja a képet, hogy nagyon sokáig bírja egy fej! Nem kell annyira rányomni mint az Oral-B fejét, mert itt a rezgésbe hozott fogkrémes víz is tisztít. A mostani fejem több mint fél éve rajta van. (De már cserélni kéne..)"

Új hozzászólás Aktív témák