Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    addikt

    válasz Compika #28682 üzenetére

    Minél több magas víztartalmú dolog kerül a hűtőbe, annál jobban. Mivel új hűtő, ezért a teljes légtér vízzel telített volt. Ennek majd a leolvasztóciklusban el kell tűnnie.

    Örülök neki, hogy így sikerül végre kitárgyalni a hűtő témát! Önmagában egyébként azt érdemes elmondani, hogy az élelmiszerek többségét valóban jobb az eltarthatóság miatt 4 fok alatt tartani (elsősorban a nyers termékek), de a zárt tér és a nagyfokú fertőtlenítés hiánya miatt (önmagában egy hűtőházban pl húsoknál sokkal nagyobb a tisztasági követelmény) nem érdemes feleslegesen betankolni. Egyrészt hála Istenek, mára már nem olyen világban élünk (jegyrendeszer és egyebek), másrészt nyilván a többség hűtője tiszta, de senki nem fertőtleníti 1-2 naponta... és steril a levegő stb.

    A szeletelt felvágottak friss napi fogyasztásra valók, sajnos ebben sem a No-Frost, sem egyéb future nem segít :(

Új hozzászólás Aktív témák