Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz T0mBd1gg3R #71528 üzenetére

    Egy mágnessel megnézheted, hogy az edényeid jó nagy része alkalmas lesz indukciós főzőlaphoz.
    Sokkal pontosabb és gyorsabb. Olyan finoman tudod adagolni mint a gázt. Illetve nem, annál is finomabban. 2-3 hét mire kitapasztalod, hogy tésztavizet, levest, szószokat. stb milyen fokozaton érdemes készíteni. Ha feljebb teszem azonnal reagál az étel, ha lejjebb, akkor is abban a másodpercben, mint a gáznál. A kerámiánál vársz és vársz és vársz. Végre forrjon, legyen forró az olaj, stb.. amikor meg túl sok, akkor várni, hogy visszahűljön.. majd újra fel. A sorrend nálam: Legalul a kerámia, sokkal fölötte a gáz, és a gáz fölött is kényelemben, pontosságban, tisztíthatóságban az indukciós.
    Azt már meg sem említem, hogy nem ég rá semmi a lapra, gyerek biztos és tisztán tartani milyen egyszerű.

Új hozzászólás Aktív témák