Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz #64905664 #2380 üzenetére

    Olyannyira lenézett műfaj odaát, hogy a legtöbben szabadság alatt kotyogót használunk az otthoni presszó helyett (vagy hogy rosszul elkészített kávét igyunk sok pénzért vendéglátóhelyeken). Amit sokkal inkább lenéznek(zünk) ott a sárga Tchiboés társai kávék amikből semmivel nem készítesz iható kávét. Fagyasztás, adagonként tárolás stb már valóban fekete öves szint, és nem is igényli minden kávé (de ha már 16000 ft-ot adok 1 kg kávéért szvsz nem vagyok hülye, hogy némi macerát bevállalok, hogy az utolsó adag ismajdnem olyan legyen mint az első). A kapszulással személy szerint csak egy bajom van (nem is annyira a kapszula mennyisége mint a jelképezett szemléletmód miatt), hogy jellemzően nem csak az kerülgeti aki kidobja, hanem az ükonokái is.

    Félreértés ne essék, nem vitaindítónak szántam, csak megszólítva éreztem magam :).

Új hozzászólás Aktív témák