Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    Monszun Malabar:

    Akinek van/volt vele tapasztalata, izeben az a csokissag amit sokan emlegettek mikor jon ki, amikor kortyolgatod, vagy amikor mar lenyelted es az utoize marad meg?

    Ma reggelt csapoltam egy ujat (mult het szerdai porkolessel varva), allitottam az orlemenyen is, mert picit alul oldott volt nehany hozzaszolas alapjan.
    A lefolyas most szerintem ok, crema szep volt, feheredni tovabbra is hamarabb feheredik mint mas kavek (de ahogy irtatok ennel a fajtanal ez ok lehet)

    Az ize erdekelne, mert most 89 fokon csapolva, amikor kostoltam kifejezetten savanykas (joval savanykasabb ize volt mint egy Choco -nak vagy Get up-nak), pedighat pont azert vettem mert odakat zengett sok ember hogy milyen csokis ez.
    Az utoize, fogyasztas utan 1-2 masodperccel viszont szinte keseru.

    Megintcsak azokkal amiket eddig probaltam (Choco, Get up, Java, gGuatemala) osszehasonlitva eddig ez kozel sem olyan kellemes.

    Velemenyek?

    [ Szerkesztve ]

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák