Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz fragola.6035 #48250 üzenetére

    robusztás kávéval szerintem is szar, de a gyümölcsösebb paljoc kofikkal nálunk szépen muzsikált. nem savanyú, hanem finom savas végeredményt adott, nyilván a saját korlátai között, de nem kellett a hab alól kihúzni a kofit. de utoljára a tavalyi síelésnél volt bevetve, majd márciusban odafigyelek rá megint. vagy elviszem a caravelt :DDD

    más: még csak kettőt pörköltem a brando mosott hondurasból, de egyelőre nem leszünk barátok... viszont közben megjöttek a bourbon café zöldjei is, úgyhogy egy darabig most el vagyok látva. a brando guatemala meg egész vagány lett a negyedik pörkölésre, csokis-savas crema bomba, nyilván nem a kifinomultságával hódít, inkább a nagyságával, de ha egy random étteremben ilyen kávét kapnék, sírnék a gyönyörűségtől. kőbaltás choco madness, a jó értelemben.

    a honduras a fentiekből csak a balta, valahogy fémes-kesernyés akkor is, amikor savanyú...

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák