Új hozzászólás Aktív témák

  • kuntics

    aktív tag

    Sziasztok!

    Általános bicikliválasztós kérdés lesz,talán kicsit hosszan megfogalmazva. Szóval aki nem tud,vagy nem szeretne segíteni,az nyugodtan lépjen tovább.

    A szituáció a következő lenne:Kellene egy kerékpár,jelenleg 100% melóba járáshoz (5km oda,meg annyi vissza), az év második felében már akár kisebb (20-50km) túrák is beesnének,jövőre akár 100+is. Városi gyerekként maradnék az aszfalton, minimális földesút azért szóba kerülhet.
    Most két biciklivel rendelkezem, 1.alany,mint melóba járós (igen,defektes a hátsó,ezért is jön a sok kérdés), illetve hét eleje óta nálam van egy csepel royAL fixi. Singlespeed egyelőre nem jön be,ő nagy eséllyel menne a háztól.Kicsit még bonyolítva a dolgot,tárolni nincs sok lehetőségem. Vagy csillag garázs,vagy fent a lakásban.A jövőbeni felosztáson viszont elég sokat gondolkodok,de nem jutok dűlőre.
    1. Eladni mindkét biciklit és a, venni egy olcsó melósat(akár tömör gumival),amit kint merek hagyni az utcán, mellé meg majd idővel egy komolyabb fitness-t a lakásban tárolva. Vagy b, egyből venni egy normálisat,amit napi szinten hordanék fel a kecóba.(Szervizeléskor viszont máshogy kell megoldani a melóbajárást)
    2. Megtartani a genesist és a, marad melós,a csepel árából meg egy normális másikat túrához. Vagy b, genesist felújítani és maradna egyedüliként. (Szintén kérdéses szervízkor)Itt viszont a teleszkóp a kérdés,mert szerintem elég lenne a merev villa is erre a felhasználásra. Ezt a teleszkópot mennyire lehet cserélni merevre? Tippre jócskán lejjebb kerülne a bicikli orra a csere után.Ha marad a genesis,akkor fogyóznia is kellene,jelenleg bas*ott nehéz. A váz ötvözet,hogy milyen azt passzolom (sokatmondó Alloy frame felirat van csak a vázon)

    Persze más megoldás is érdekel,nekem ezek jutottak az eszembe

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák