Új hozzászólás Aktív témák

  • DonDennis

    senior tag

    Sziasztok,

    kis segítséget szeretnék kérni. Tavaly vásároltunk párommal két Decathlonos országúti biciklit, mivel ahol akkor laktunk és kirándulunk az volt a legoptimálisabb. Idén viszont kiköltöztünk agglomerációba és sok a túra út erdő stb. és úgy gondoltuk lehet lecserélnék a két biciklit.
    1. kérdés: Páromnak egy Triban Easy biciklit vettünk, magamnak pedig egy Triban RC120-ast. El lehet ezeket egyáltalán adni, van realitás a tervnek, hogy eladjuk majd ráfizetéssel valami MTB?
    2. kérdés: Milyen Decathlonos biciklik lehetnének jók nekünk? Nem szeretnék semmi durvulást meg ugratást csak túra, erdő, esetleg néha kicsi aszfaltos út ha nem az erdőbe akarunk majd tekerni. Én magam 177cm vagyok és 95kg (konditerem és küzdősport tehát inkább a szikárabb fajta nem a túlsúlyos :B ), párom pedig 175cm és kb. 72kg.
    3. kérdés: Elsőre én mindenképpen olyanokat néztem amiken elöl csak egy fokozat van. Páromnak az ST120 és az ST530 között vacillálok. Magamnak pedig az ST900 és a XC500 között. Jól gondolom, hogy ilyen áron őszteleszkópos bringát még nem találni nem? (keret páromnak: 140.000 nekem kb. 450.000) Mennyire jók a kinézett bringák?

    Köszönöm szépen a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

    "Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman

Új hozzászólás Aktív témák