Új hozzászólás Aktív témák

  • szimpláncsak

    tag

    Ma végre ki tudtam menni tekerni a hóba. Hát azon a 2x10 km-en amíg kiértem az erdőbe, meg utána haza a maradék idegsejtem is elhalt. Latyak, jég minden mellékúton :(. Az erdőben már fasza volt, nincs is jobb, mint az erdei gépek megfagyott nyomvályújára ráesett hó, amin a turisták megfagyott lábnyoma van :DDD. Én meg igyekezzek ne elesni :)
    De legalább tudtam tesztelni a karácsonyi Decathlonos kártyákon vásárolt cuccokat
    [rockrider st 500 kabát ] : Elsőre elég vékonykának tűnik, ezért vettem egy plusz réteget magamra, így sikerült jól beleizzadnom felfelé a - 1 fokban. Amúgy jó csak lehetne rajta fényvisszaverő csík, de elvégre ez montis kabát.
    [900-as zokni ] maradjunk annyiban lehet jobban jártam volna a NW husky ceramic-kal. Elvileg ebben is van merinoi gyapjú, de annyival nem éreztem melegebbnek, mint az eddig használt túra zoknit. Amúgy erdőben nem fázott a lábam, de nagyobb sebességnél már igen, kamásli alatt is.
    [500-as kesztyű ] Nem fázott benne a kezem aszfalton lefelé gurulva sem. 1 hátránya van, hogy mozog benne a bélés, így amikor kicsit izzadt a kezed nehéz visszavenni. A másik problémám vele ami inkább egyéni preferencia kérdése is, hogy nem olyan párnázott így a jeges keréknyomon zötykölődve elkezdett fájni a bal tenyerem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák