Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz parandroid #222362 üzenetére

    Ismerős vagyok arrafelé, ahogy én látom, úgy néz ki a story, hogy valóban van egy nagyon forgalmas fő utca, de amellett szerintem egyre kevesebb a lakóház, inkább üzletek - boltok - szolgáltatások vannak és a lakók a fő utcából nyíló kisebb utcákban laknak. Tehát bármerre mennek, autóval a fő utcán közlekednek, mert minden oda fut be, a kis utcákon egyszerűen nem érdemes menni és nem is mennek mert úgy marad nyugodt a lakó környezetük (a fő utca nem az). Szóval sztem ezért kampányolnak ez ellen, mert a közlekedési idejük megnövekedését várják az egyébként lámpa nélküli (körforgalom mindkét végén) fő úttól.
    Félre ne értsd, nem értek egyet velük, sőt, a te érvelésed szerintem az előremutató (minden szempontból), de az, hogy az adott település szerkezete milyen, valóban befolyásolhatja a közlekedést. Amúgy pedig, valóban sokkal látványosabb és nyugisabb lenne a lakók által felajánlott alternatív útvonal, én szívesebben tekernék ott, mint a főút mentén, mégha 3-4 km-rel hosszabb is (turisztikai célból).

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák