Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    őstag

    válasz PociAti #19349 üzenetére

    50+ os roller csoportban pont mostanság volt pár videó. Ember megy, homok a járdán vagy utána és csatt... Semmit nem tett, úgy nézett ki, mint egy bábú. Másik ember megy az úton, nem veszi észre velógó táblát és csatt... És igen, gyorsan mentek. De nem egy bérlős rolleres videó is van, amikor emberünk úgy dől el, mint egy zsák... És igen, vannak sokan akik leblokkolnak és dummy bábú lesz belőlük.

    Amúgy senki nem mondja azt, hogy 50+ al kell menni rollerrel, meg hogy ha van fent sisak semmi baja nem esik az embernek. Arról van csak szó, hogy roller balesetben (elvileg) sokan odabasszák a fejüket.

    Nekem volt egy olyan szitu, még anno simsonnal feküdtem el. Kanyar, kiléptek élem, szokásos első hátsó fék, de szar volt az út, eleje kicsústott. Én nem vagyok egy dummy bábú fajta ember, nem csak várom a sorsom. De egy darabig együtt csúsztunk a motorral, aztán motor beakadt, én meg tovább. Olyan semmi pillanat alatt bukfenceztem át a fejemen és a motorral szemben fekve ucsudtam fel, hogy mi a f.... Persze motor más, de az egy elég jó példa volt nekem arra, hogy sisak nem árt.

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák