Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukipapa_rr

    tag

    válasz Kobe #7400 üzenetére

    Teljes mértékben megértem a helyzetedet, magam sem vagyok a lakásbérlet híve (mármint a szerszám rosszabbik végén), azonban pont arra próbáltam rámutatni, hogy nem szerződéskötésre kell rendelkezésre állnia 4M-nak, hanem azután, hogy az adásvétel (minden járulékos költségével) lezajlott. Legalábbis, ha a kockázatot mérsékelni akarod. Egyszerűen a terveidhez több önerő kell vagy akkor keress inkább egy jó helyen levő kis garzont, fizesd azt ki, aztán majd fel tudod használni önerőnek a következő, nagyobb ingatlanodhoz.

    Legalább 40% önerő kéne, amit főleg ilyen keveset lakhatásra költve reális időn belül össze tudsz gyűjteni. De senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy addigra hol lesznek az ingatlanárak.

    14.5-ért tökéletes külső kerületi 120 nmes házat találhatott az ember (igaz gyorsszerkezetes)

    Nem vagyok hitelszakértő, de ilyenekre szerintem nem kapsz hitelt, legalábbis fedezetnek nem fogadják el.

    mostanra nem riadnak meg meghirdetni egy szétesőfélben levő házat 25M-ért

    Nem derült ki, hogy ez hol van, és mekkora, de ez Budapesten, normális helyen véve telekárnak hangzik. Az eladó feltehetően bőven bukóban száll ki az üzletből, a rajta levő épületet ingyen adja. Csakhogy tudjuk hova tenni ezeket az árakat.

    Ha a helyzet rendeződni látszik 2-3 éven belül, inkább kivárok.

    A helyzet most rendeződik az árkorrekcióval, és még bőven van helye a drágulásnak, a régióban az egyik legolcsóbb nálunk az ingatlan.

Új hozzászólás Aktív témák