Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz #30610944 #69950 üzenetére

    Sok tesztelo ezeket is javasolja azoknak akik winrol jonnek.

    Nem tudom hol vannak ezek a tesztelők, de ha az itteni Kezdő Linuxos, Ubuntu Linux és Linux Mint topikba találsz olyan hsz-t, hogy bárkinek is javasolnak egy bálnára hízlalt Gnome3-ra Ubuntu alapon épülő disztrót......ez egy marhabaromság! Olvasgasd itt az Összefoglalót, a benne lévő linklet írásokat.

    Gyakorlatilag az összes asztali felület a Windowsra hasonlít, kivéve ami az OSX-re akar, de olyan módon testreszabhatóak, hogy a hajad eldobod. A Cinnamon és a KDE különösen jól testreszabható és az alapfelépítése teljesen Winx-szerű KDE esetén és Win7-szerű Cinnamon esetén. Rakd fel bármelyiket, ismerkedj és menet közben saját kedvedre szabhatod, ez nem WIndows!

    Ahogy olvasom első hsz-eid, neked bőven elég lenne a Mint Cinnamon vagy Mate vagy az XFCE is, de az egyszerű napi rutinfeladatokra mégis a Cinnamont javasolnám, hiába az a legfullosabb. Jelenleg elért abba a fázisba, hogy csak felraktam és használtam, max a témákat állítottam a megszokottra és a fontokat, majdnem feleannyi erőforrást zabál, mint a Gnome alapú Zorin, bár ha belegondolok, abból a 15-ös egész jó lett az előzőekhez képest. mindegy, senki nem használ itt olyat, emiatt is jobb, ha olyat raksz fel, amit sokan ismernek. Majd menet közben rájössz, hogy épül fel egy desktop Linux és úgyis kipróbálsz több verziót.

    Torrentre a Qbittorentet tedd fel és szedd le a default Transmissiont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák