Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz billencs #76462 üzenetére

    Nem az volt a kérdés, hogy használtál e valaha Mintet, hanem, hogy MIKOR?
    Lehetséges, hogy egy régi verzióval szerzett tapasztalataidból általánosítasz!
    Talán most meglepődsz de ismerem a magyar közösség Mint oldalát, sőt regisztrált tag is vagyok. Az ott felmerülő problémákkal kapcsolatban pedig csak annyit tudok mondani, hogy vagy direkt sározod a rendszert, vagy eléggé tapasztalatlan vagy a közösségi életben. MINDEN rendszerrel kapcsolatban vannak problémák. Ha nem lennél szemellenzős, képzeld itt is van olyan is aki pl. a Manjaróval nem boldogul! Ez nem minősíti az adott OS-t! Tökéletes rendszer nincs és nem is lesz soha. Olyan személyes preferenciák fordulhatnak elő amikre a fejlesztők nem is gondoltak. Ráadásul az egész borzasztóan szubjektív is, kinek ez tetszik, kinek az. Megfigyelhetted azt is, hogy ugyan kezdőknek a Linux Mint-et ajánlom, soha nem neveztem a legjobb disztrónak, mert ilyen nem létezik. Ja és képzeld úgy is tudok beszélni egy rendszerről, hogy közben nem sározok egy másikat! Érdekes mi?

    Hozzászólásom vége nem a felhasználói szokásaidra vonatkozik (honnan a fenéből ismerném a felhasználói szokásaidat? :F ) hanem a minősíthetetlen stílusodra és szóhasználatodra. Ismeretlenül is laikusnak (" másod, harmadkézből, hallomás
    alapján terjesztik...") sőt hazugnak nevezel valakit/valakiket csak azért mert egy általad nem preferált rendszerről nyilatkoznak pozitívan! Ez nem stílus, legalább is nálam nem!

    Nem szeretnék (és nem is fogok) egy értelmetlen és végtelen vitába beleállni. Ha értelmes kérdésben nem tudsz megkeresni akkor kérlek hagyd el a nekem címzett üzenteket. A mocskolódás és a trágárság nem érint de nem is érdekel.

    [ Szerkesztve ]

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák