Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    válasz BoB #78794 üzenetére

    Mégegy, mielőtt esetleg informatikailag felelőtlennek hiszel. Mert nem gondolom hogy az vagyok.
    [sh4d0w oldalán itt] olvasd el az első 11 blogot.
    Én a tizedét sem értem amiket leír csak bámulom honnan tud ennyit, de a lényeg az nálam úgy csapódik le hogyha ilyen szinten ilyen cégekhez simán betörnek meg AI meg egyebek, akkor egy kis piti magánember a Celeron procis kis gépével meg az akármilyen titkosított os-ével, az hol rúg labdába? Sehol. Akkor és ott csinálnak átjáróházat a gépéból amikor csak akarnak.
    És ennek egyetlen ellenszere a webes szürkeség, a beolvadás a tömegekbe. Ez sem ellenszer csak a találati arányt csökkenti.
    De akihez be akraanak törni. Akinek keyloggert akarnak a gépére telepíteni.
    Annak meg is csinálják. Nincs ez ellen tuti 100% védekezés.
    Ugyanaz mint a ház betörések vagy a közúti baleset. Riasztókat szerelhetsz meg 5 mázsa vasrácsot, akkor is betörnek ha be AKARNAK.
    Vehetsz ultrabiztos autót és vezethetsz óvatosan, defenzíven, akkor sincs 100% garancia hogy nem szenvedsz balesetet.
    Természetesen ki lehet hívni a sorsot, lehet nyitvahagyni a lakást, lehet 300-al autózni. A veszély, a rizikófaktor, az esély ilyenkor többszörösére nő.
    De ugyanúgy elérheti a csapás az óvatost is.

    Én úgy érzem az óvatosab fajtából való vagyok informatika terén. És ennek ellenére semmi nem garantálja hogyha be AKARNAK törni a gépemre, akkor azt ne tudnák bármikor megcsinálni.
    Ezokból betartom de nem lihegem túl a biztonságot, sőőt tele a hócipőm a jelszavak fokozott baromságaival is, éppen ma volt ezügyben egy kironanásom [ egy másik topikba] .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák