Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    válasz Qru #121188 üzenetére

    és @BBD. Köszi a válaszokat. :)

    Olaj ügyileg akkor 0W20 vagy 0W30 lesz. :K

    Hogy-hogy csere lett? Elfogyott a hely a Yarisban, vagy valami újra vágytál? Mindenesetre sok balesetmentest az új vashoz! :K Ennek több oka is volt. :)

    1. Fater 1 éve vett egy 1st gen Type-S ufo Civic-et, amibe kár volt beleülnöm, mert instant love lett. :DDD

    2. Most év vége felé számot vetettem a kéksgé kapcsán és arra jutottam, hogy minimum 500.000 Ft-ot rá kéne költenem, hogy az igényeimnek megfelelje, ugyanakkor azzal is tisztában voltam, hogy azt a pénzt sosem fogja az eladása visszahozni és még most kéne kiszállni belőle, amíg relatíve jó pénzt kapok érte (216.000 km volt benne)

    3. Fater hívott, hogy látott a kereskedésben egy Accord Tourer-t és milyen jó lenne neki, mert amikor megyünk le vidékre nagymutter házát javítgatni, akkor lehet bele pakolni. Mondtam, hogy no para, megveszem, YTS-t beszámíttatjuk aztán majd cserélünk. Övé az Accord enyém a Civic.

    4. Fater végül "befalsult" címszóval, hogy öreg az autó (2003), de ha akarom vegyem meg. Átgondoltam, minden évben van 1-2 nagyobb utazás külföldre, ami miatt jó a nagy csomagtartó meg az új melóhelyen is jól jöhet majd, így belevágtam.

    Nyilván nem szép dolog a két autót összehasonlítani, mert marhára nem egy kategória, de a kétzónás klíma, napfénytető, elektromos csomagtérajtó, könyöklő (igen annak a hiánya kifejezetten irritált a Yarisban) és a többi kényelmi extra végül megvett kilóra.

    A futott kilométert le sem írom, mert eddig senki nem hitte el, pedig itt van nálam az összes szervizfüzet + le is lett informálva az autó.

Új hozzászólás Aktív témák