Új hozzászólás Aktív témák

  • Szoszo94

    őstag

    Na, szó volt a nagysebességű veztech tréningről - hát, most élőben kijutott belőle az M1-en nekem. 180-nál hirtelen sávváltás, mert az ökörborjú besatuzott előttem a belsőben...kell a kamera.
    Sztori: előttem fehér Opel, előtte egy Fóbia. Bementünk belsőbe mindketten, Fóbia a vonalon(!). Tempó 120 körül, alatta picivel. Nagynehezen kitessékelte a külsőbe az Opel, elkezdte nyomni neki, én meg mentem utána. Elmentünk egy kamion mellett, 160 körül, utána üres volt mindkét sáv, Opel bennmaradt de én még mentem volna. 180-ig tolta ő is, de én még mindig mentem volna, úgyhogy rávillantottam, hogy menjen ki az üres külsőbe. Na erre kaptam egy satut, éppcsak a fékbe állni és kirántani volt időm a kormányt, majd ellenkormányozni, mert a féktől és a hirtelen mozdulattól elkezdett sodródni a hátulja.
    Ilyenkor mi a f@sz jár az eszében az ilyennek? Még jó, hogy nem másztam a seggébe, mint ahogy az itthon szokás sokaknál. Így is épp elég volt megfogni az autót ennél a tempónál. Kell a dashcam :((( Vagy egy KRAZ

    [ Szerkesztve ]

    Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi

Új hozzászólás Aktív témák